Monteil

DSC_2040

Nu hvor jeg har en større svaghed for fransk hudpleje, er Monteil næsten selvskrevet en plads på mine hylder.
Monteil byder på mange spændende produkter – mit valg faldt på fugt, forebygning af skader (ældning) og reduktion af solskader … dem slipper vi ikke helt for, uanset hvor godt vi passer på vores hud.

Lad os dykke ned i mine fund:

Perlance Blanc Pur Even Out Cleanser: En meget mild, skummende rens – jeg løber ellers skrigende væk fra skummende renseprodukter, men denne her affedter ikke huden! Huden bliver frisket gevaldigt op og renset fri for skidt, snavs, solcreme og eventuel makeup let som ingenting.
Med BHA som en af de aktive ingredienser har den en god effekt på mine porer, idet den peeler huden let; en vigtig ting, hvis man bl.a. har pigmentpletter.

Acti-Vita Gold ProCGen Softening Lotion er mit absolutte yndlingsprodukt fra serien! En alkoholfri lotion, der virkelig fugter huden og giver øjeblikkelig udstråling – med 24 karat bladguld, der efter sigende skulle øge fugtniveauet væsentligt i huden, tager den sig nu ganske godt ud på badeværelset ..!
Jeg bruger den morgen og aften før min serum, kommer den i håndfladen og klapper den på huden – intet vat skal sluge de skønne dråber.

Élixir Métamorphose skulle beskytte hudens DNA. Netop på DNA-beskyttelse har flere firmaer kastet deres søgelys i disse tider – for kommer der først skader i DNA’et, har vi balladen med alt fra pigmentpletter til for tidlig ældning af huden og andet af samme skuffe.
Med denne serum får man en mærkbart blødere hud; forhåbentlig holder den huden ung og fri for DNA-skader de næste mange år.

Med tiden får vores hud misfarvninger (pigmentpletter), som nok de færreste af os finder flatterende. Blanc Pur Even Out Day og Even Out Night faldt i min smag, da de mindsker farveforskelle med bl.a. C-vitamin. Emballagen har desuden et stort plus med dens pumpefunktion – nemt og ligetil.
Begge cremer gør det rigtig godt i dagligdagen; huden er gennemfugtet og dens glød får et boost – endda så folk kommenter, at huden ser meget friskere ud end normalt.

Produkterne fås hos Visage-klinik og på Monalise.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *