Som sendt fra himlen

Ansigtsbehandlinger er ikke noget, jeg har brugt min tid på hidtil. For alt det med rens, peeling, dybderens, massage, toppet med lidt ansigtsmaske, kan man snildt klare derhjemme. Jeg vil have effekt for mine penge, og det kan åbentbart være en udfordring for mange af de basisklinikker, vi har rundt omkring i landet.
Nu er der jo ingen regler uden undtagelse, og jeg skal da love for, jeg fik én på opleveren ved mit besøg hos Sara Lorentsen i Vejle.

Jeg er meget stor fan af hudplejeserien Environ … hvilket nok ikke kommer som nogen overraskelse, hvis man følger mig på Instagram. Det er en af de meget få serier, som har gjort en stor forskel for min hud gennem de sidste år – og den forbedrer stadig min hud; jeg tager praktisk talt bad i produkterne dagligt.
Jeg har fulgt troligt med på Instagram og diverse blogs, og set de ret så spændende behandlinger, Environ tilbyder, og endelig kunne jeg få taget mig sammen og kaste mig ud i et forsøg.

Eftersom jeg er en garvet Environ-bruger, faldt det mig ret naturligt at tage Top of The Line-behandlingen, Vita Essentia+. En behandling, der skulle booste huden med alt, hvad hjertet kan begære.
Ganske kort fortalt om behandlingen, så bliver huden afrenset, peelet, dybderenset, stimuleret og fornyet efter alle kunstens regler på hudplejefronten. De skønneste massager undervejs, både ved afrens, påføring af produkter – selv på arme og underben, når man lå med maske på. Det er sjældent, jeg mangler ord, men her er jeg stadig, flere uger efter, dybt imponeret over, hvor god en behandling, det var.
Jeg har på intet tidspunkt følt så nærværende en behandler; der blev pudset og nusset om én, alt imens huden blev perfektioneret.

Inden jeg går helt i selvsving, så er min konklusion efter denne oplevelse, at ansigtsbehandlinger kan være pengene værd, hvis man bevæger sig udover begrebet klassisk ansigtsbehandling (hvilket får mig til at løbe skrigende bort). Fremover er det 100% sikkert, jeg skal have mit faste Environ-fix hos Sara.

Har du prøvet behandlingen eller produkterne?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *