Så har man oplevet det …

Biologique Recherche har været et yderst hypet brand gennem de sidste mange måneder på de sociale medier. Ét produkt har især gjort, at mærket nærmest ses hos alle bloggere, modeblade osv. – nemlig Lotion P50!
En slags skintonic/essence med en god blanding af hudfornyende frugtsyrer, der skulle kunne trylle huden smuk som hos en model.
Nu tilgår jeg generelt med ret stor skepsis, når vi taler hudpleje, og her ingen undtagelse.

Efter at have fulgt det fra sidelinjen, valgte jeg at opsøge det stort set kun ene sted i Danmark, hvor det sælges, og fik lavet den meget omtalte hudtest, firmaet laver. Den skulle kunne afsløre hudens tilstand og skrædersy et program, der ifølge firmaet skulle skabe synlige resultater efter blot få måneder.

Testen er taget, nogle produkter fra serien er testet og tja… hvis man nu ikke får de rette produkter, så får man ikke det forventede resultat – her kan man måske gætte, hvad jeg vil frem til?
Absolut intet er sket med min hud!
Meget uforstående overfor dette kunne jeg ikke dy mig for at tage videre kontakt og grave lidt i, hvordan man kan ende uden nogen former for forbedring med et produkt, der får så meget omtale.
Svaret, jeg uden videre betænkingstid fik fra en meget hudklog herre i firmaet, var: Du har brugt de forkerte produkter. – Øh, måske?
Efter en kort forklaring omkring min hud og hvilket mål, jeg havde, kom der et helt andet produktvalg på bordet. Tankevækkende.

Produkterne, jeg havde fået fingrene i her i Danmark, var mere målrettet en meget ung hud (det er så en del år siden, jeg har været det) … plus at deres nøgleprodukt Lotion P50 var skudt så meget ved siden af i styrken, at jeg givetvis kun havde oplevet kløe og irritation. Manden havde ret.

Uden at kaste mig ud i den lange liste af produkter, der blev anbefalet fra BR selv, har jeg fået en yderst dårlig fornemmelse af denne serie; det virker vanvittig useriøst, at man kan få så forskellige anbefalinger af produkter, man bør bruge.

De fleste af deres produkter ligger i et lettere hysterisk prisleje, hvor de fleste vil melde pas. Hvilket gør, at jeg finder det endnu mere håbløst.

Serien Biologique Recherche er umiddelbart dumpet for fulde brag hos mig. Jeg har dog et par stykker på sidelinjen som siger, at jeg skal forsøge mig igen, men denne gang hos www.skincity.se, hvor man efter at have udfyldt et spørgeskema får en gennemgående hudanalyse, og desuden har mulighed for at chatte med en kosmetolog undervejs. Produkterne kan måske mere end jeg har erfaret, blot man havner i de rette hænder?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *