Super Elixir

Den ret dyre Super Elixir fra firmaet Welleco har længe været i mit søgelys. Et hamrende dyrt produkt af et kosttilskud at være … ved første øjekast.
Super Elixir er et plantebaseret kosttilskud i pulverform, der ifølge firmaet selv skulle give mere energi, styrke kroppen og holde den i et alkalisk PH-niveau. Alt sammen for at kroppen står stærkere mod tidens tegn og diverse sygdomme.
Supermodellen Elle Macpherson er frontfigur for produktet, hvilket uden tvivl vil forblænde en en smule. Men nysgerrig var jeg …

Rent faktisk kan man ikke finde nogen former for kliniske studier omkring Super Elixir – de eneste udtalelser kommer fra en læge, der sjovt nok arbejder for firmaet!?
Efter jeg selv har talt med en håndfuld personer, som har taget denne elixir, kunne jeg forstå, at de alle faktisk havde opnået mere energi, følte sig bedre tilpas og mindre stressede. Om det er tilfældigt – hvem ved.

Det endte med, at jeg købte en pose af det dyre pulver, for jeg ville simpelthen se og mærke på egen krop, om det var et hype, som så meget andet er. Her et par måneder efter må jeg dog erkende, at det har gjort en forskel for mig: Jeg har fået mere energi, føler at kroppen er blevet lettere, har mindre trang til at småspise hele tiden – og en ret interessant ting; har fået mere mentalt overskud.
(Det skal siges, at jeg ikke er læge og ikke har nogen klinisk opbakning for denne udtalelse, det er udelukkende min egen vurdering af produktet. Desuden er jeg ikke sponsoreret – alt bliver købt af mig selv.)

Min kost og livsstil er ret sund i forvejen; lever næsten rent vegansk, spiser økologisk og dyrker meget motion (styrketræning og yoga), så vil mene, at jeg gør det ganske fornuftigt, og at min basis er i orden for at kroppen skulle fungere godt. Men stadig føler jeg, det har gjort en forskel at tage det dyre tilskud.

Konklusion:
Jeg vil ikke sige, at Super Elixir er ligefrem livsnødvendigt – men ville du kunne afse 700-1.200 kr. om måneden, og måske allerede tager kosttilskud, kan det her måske være noget at kigge nærmere på.
Super Elixir indeholder mange gode ingredienser, og kan ifølge firmaet selv udgøre dit daglige kosttilskud.
NB. Inden man tager kosttilskud, bør man konsultere sin læge!

GemGem

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *