Fill it up!

Som tiden flyver afsted …
Tiden er inde til at “afsløre” mit resultat med Belotero filler. For snart en måned siden gav jeg mig i kast med at teste den teknik, som kaldes Eight point facelift.
En ganske smart måde at lave et mindre løft af huden i ansigtet på – uden at man får det ikke så flatterende vindblæste look, der ofte ses i Hollywood.
Her i Skandinavien kan vi rigtig godt lide det helt naturlige look, og det opnår man i særdeleshed med den behandling, jeg har fået.
Kort sagt, så genskaber man fylde i det nedre ansigt, kindben, kæbelinjen, og glatter let de furer, der løber fra næsefløjen og til mundvigen. Ganske enkelt og med stor effekt.
Min erfaring er efterhånden stor inden for feltet med fillers – der er blevet prøvet en del med tiden, og jeg kan roligt sige, at der er meget stor forskel på komforten og hvordan den pågældende filler føles, når den er i huden.
Belotero er en nyere filler på markedet, med en ret fin formel … og uden jeg at skal kede jer med tekniske formler, så er den opbygget på en måde, hvor man undgår indkapslinger bedst muligt til stor komfort i huden for os kunder.

Med ret stor begejstring kan jeg kun sige, at Belotero føles som min egen hud! Til dags dato den mest “usynlige” filler, jeg har prøvet. Før har jeg oplevet ved fillers, at de føles hårde og let klumpede uden huden … ikke særlig charmerende.
Ansigtet har fået en naturlig definering efter denne behandling, helt uden det virker kunstigt at se på, og resultatet har fået mig til at se meget friskere ud.

På før- og efter-billederne kan det dog være svært at se den fulde effekt, da det er svært at “fange” detaljerne helt på billeder.
En behandling som denne vil løbe op i ca. 8-10.000 kr. afhængig af det udgangspunkt, du kommer med.

– Om jeg skal have lavet flere behandlnger? Jep! Har lidt flere justeringer i sigte med Belotero filler …

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *