A-vitamin og sol?

»Må jeg bruge A-vitamincremer i sommerperioden?«
– Et spørgsmål, der hyppigt dukker op i min indbakke. Svaret er ganske kort: ja!
Der er bestemt ingen grund til at holde sig tilbage med det gode hudvitamin, fordi solen kigger forbi.
A-vitamin er et fantastisk vitamin til at holde huden på rette kurs, både når vi taler lette aknesymptomer, overpigmentering, linjer, store porer og solskadet hud.

Har man lyst til at standse med at bruge A-vitamin? Nej, vel?!
Lad os tage motionscentret som eksempel igen; hvad sker der mon, hvis man standser med at træne kroppen hele sommerhalvåret? Det behøver nok ikke en dybere forklaring. Af samme årsag skal man fortsætte brugen af den gode hudpleje hele året.

Har man kastet sin kærlighed på A-vitamin eller for den sags skyld AHA/BHA, bør man bruge solcreme dagligt … som vi burde gøre uanset hvad.
Uden at vi skal kaste os ud i en længere afhandling om sol og disse ingredienser, så er der ikke noget problem, så længe man bruger produkter som er tilpasset huden, og sikrer huden tilvænning til de aktive ingredienser.

Mine favoritter, når vi taler A-vitamin, er helt klart Environ (Dr. Des Fernades er konge på dette felt), Akademikliniken og iS Clinical – her går du ikke galt i byen på nogen måde!
Er man helt ny på A-vitamin, har Environ et genialt tilvænningssystem. Her undgår man eventuelle reaktioner i opstarten.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *