Eight point facelift

Punkter

Evig ungdom, et frisk udseende, en hud uden alt for mange folder … er nok noget, der har strejfet de flestes tanker på et eller andet tidspunkt.

Der findes alverdens cremer, der lover os guld og grønne skove. Talte kosmetikreklamer sandt, så blev vi ikke ældre, i hvert fald ikke på hudfronten. Sandheden er, at man kan gøre meget med cremer, der indeholder de rette ingredienser, daglig solbeskyttelse samt en god portion fugt hver dag – men der er stadig grænser.

Hudpleje er ganske effektiv til at mindske rynker, pigment og gøre huden mere jævn på overfladen … men ligefrem stramme huden op, der kommer den til kort.
Et facelift kan være en drastisk løsning; ofte drejer det sig blot om mindre forbedringer, for at man vil se yngre/friskere ud.
En ganske enkel måde at give huden lidt fylde og fasthed på er fillers.
Det kan laves uden at man ser helt “vindblæst” ud og at al mimik er fuldkommen udvisket. De fleste sidder straks med forstillinger om amerikanske skrækscenarier … men sådan behøver det ikke ende. Tro mig!

Desværre er det i Danmark stadig ret tabubelagt at tale om, at man får lavet foryngende behandlinger – men hvorfor egentlig?
Det er vel ikke anderledes end at man køber et nyt stykke tøj, renoverer sit hus, træner sin krop osv.?
Jeg får hyppigt spørgsmål om hvor og hvornår man kan bruge fillers,  og hermed kommer dagens emne: Eight point facelift – ansigtsløft uden kniv.

Fillers kan forbedre mange punkter i ansigtet. Illustrationen herover viser den teknik, som kaldes Eight point facelift. Her behandler man flere områder i ansigtet med mindre doser af en filler. Samlet giver det et utroligt flot og meget naturligt resultat.
Selvfølgelig jeg har valgt at kaste mig ud i en behandling – med en meget spændende, ny filler på det danske marked: Belotero.
Belotero er hyaluronbaseret som andre mærker på dette felt. Den store forskel er, at den er mere smidig, når den injiceres i huden, hvilket betyder, at den er mere behagelig og ikke lægger sig som små klumper under huden.

Kun få uger efter min behandling kan jeg allerede sige, at Belotero er anderledes end hvad jeg har prøvet tidligere. Den føles helt naturlig og har givet et ret flot resultat.
Før- og efterbilleder kommer om nogle uger – bare rolig!

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *