Repair mode

2

Så blev det efterår … og tid til evaluering af hudens tilstand. Den smule sommer vi har haft, har gjort et eller andet ved huden – solskader, tørhed og grovere struktur er, hvad vi ofte må se i øjnene i denne tid.
Som årstiden skifter og solen begynder at vise sig mindre og mindre, kan vi begynde at skrue op for de lidt mere virksomme behandlinger og produkter. I det hele taget bør vi kigge vores rutiner igennem, og opruste os til de kolde tider, vi går i møde.
Hvis vi skal prøve på at udbedre sommerens skader på huden, kan AHA være et forsøg værd. AHA/frugtsyrer udglatter hudens overflade, holder porerne rene, reducerer i pigment og giver huden en bedre glød.

Elizabeth Arden PRO Brightening Peel Pads – en ret effektiv peeling med hele 20% AHA! Her får du resultater, som svarer til behandlinger på en hudplejeklinik. Har man tendens til den mere sentive hud, bør man starte stille ud med denne.

Juice Beauty Green Apple Peel Pads – fra et af de nye brands her i Danmark og for pokker, jeg er vild med den serie! De geniale pads indeholder AHA i en tilpasset dosis, så de kan anvendes dagligt (aften).
Juice Beauty er økologisk, og kan anvendes af veganere, hvis man er på den bølge.

Nip+Fab Glycolic Fix er testens billigste deltager. På samme måde som Juice Beauty kan disse pads anvendes dagligt.
Den eneste grund til, de er med her, er at flere har haft spørgsmål omkring hvor gode de er. På Instagram har flere spottet, at jeg har anvendt dem … og de er seriøst ikke pengene værd! Slet ikke når man sammenligner med andre mærker.
De får huden til at fedte; produktet kan simpelthen ikke trænge ind. Huden efterlades med en “hinde”, der næsten lukker huden til – rigtig ufedt.
Mængden af AHA i produktet må være meget lav, kombineret med for høj PH-værdi, så den “aktive” AHA ingen forskel gør på hverken porer eller struktur.
Har givet dem flere forsøg, og nu ryger skidtet i skraldespanden!

Trænger din hudplejerutine til et boost? Så er det Elizabeth Arden eller Juice Beauty, jeg ville kigge nærmere på her.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *