“Med ben i næsen”

Darphin

En passioneret kvinde, en ansigtsbehandling, overdådige produkter og en smule coaching er hvad menuen bl.a. byder på hos SkinSecret i Kolding.
Det sker for sjældent, at jeg giver mig tid til en afslappende behandling … bare give sig hen i kyndige hænder og blive forkælet i en travl hverdag.
Efter et besøg på den lille klinik hos Heidi blev min opfattelse af en ansigtsbehandling vendt op og ned! Dels er det vigtigt at komme til regelmæssig behandling og få kigget huden efter, og dels at få afstemt, hvorvidt ens hudplejeprodukter rent faktisk gør det, de skal.
Vi kommer hurtigt til at få shoppet fejlagtige produkter med alle de lovende reklamer og rosende ord fra venner og bekendte … som regel de produkter, der lander bagest i skabet og dukker op, når der gøres grundig rent.

En af de ting, jeg er vild med hos SkinSecret, er Heidis rolige personlighed; den fordybelse hun lægger i hendes arbejde.
Til dags dato er det den bedste ansigtsbehandling, jeg har fået: en massage, der fik sindet helt ned i gear, og ej at forglemme de skønne Darhin-produkter, som dufter himmelsk.
Den kombi er simpelthen et besøg værd. Også selvom man bor et par timers kørsel derfra!

“Treat & Talk” hed den behandling, jeg valgte – ret interessant, da hun har kombineret behandling med en smule coaching … her tænker du måske, at der er tale om hokus pokus, for hvad har coaching med en ansigtsbehandling at gøre?!
Vores hverdag er fyldt med udfordringer og ikke mindst de krav, vi stiller os selv – ikke mindst hvis vi lader os påvirke af mediernes fremstilling af, hvordan vi burde være – alt dette og meget andet kan være med til at give tankespin i det daglige.

Vender vi blikket tilbage på min behandling, så tager Treat & Talk udgangspunkt i ro og velvære. Især under en ansigtsmassage, hvor man lader sig falde hen og nyder roen, kan ens tanker tit vise os billeder af nogle af de ting, vi bøvler med i dagligdagen. Den har Heidi luret med hendes baggrund som coach og behandler! Efter den skønne massage kan man, hvis man lyster, få en lille snak/coaching om de tanker, der er dukket op undervejs. Det er på ingen måde ubehageligt, fordi der er respekt for hvor meget, der skal rives op i, og hvor ens grænser går.
Som afslutning på den den lille coachingsnak bliver huden forkælet med en skøn ansigtsmaske, som efterfølges af serum, creme og hvad dertil hører.

Man behøver ikke have stress eller andet med i balasten for at kunne nyde behandlingen Treat & Talk! Den er er friskt pust i hverdagen og noget særligt inden for hudplejebrachen.
Jeg er stor fan!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *