Environ Ionzyme, part two

2 kopi

»When it comes to life, there are no shortcuts. Your skin is no different …«
Med disse ord fra Dr. Des Fernandes så spænder vi balderne, når det kommer til hudpleje, mine damer og herrer! Eller nogle af os gør i hvert fald.
Han har så evigt ret; gennem de sidste 18 år, hvor jeg har beskæftiget mig med hudpleje, er jeg ikke stødt på den nemme løsning i kampen om den sunde, strålende, velfungerende hud.
Efter at have modtaget adskillige mails omkring hvilke produkter, jeg bruger, og hvad man skal vælge fra Environ, så løfter jeg sløret for min samling af produkter. Her kan du ligeledes se, i hvilken rækkefølge de er anvendt.

C-quence Cleanser – anvendt morgen og aften til at rense huden. Rensecremen bruges på tør hud og skylles evt. af med vand. Huden føles meget ren – uden den strammende fornemmelse – efter brug. Helt perfekt efter min mening.
En kombineret hud vil snildt kunne bruge denne uden at føle sig “fedtet”.

C-quence Toner – skintonic har været en uddøende race hos mig i mange år! Da jeg alligevel blev overbevist om, at denne her gjorde en forskel, lod jeg mig friste. Peptider og niamicide er to meget spændende ingredienser, som gør noget ganske godt for huden … og efter man har brugt den her toner, trænger den efterfølgende serum ind i huden som en leg.
Den er så mild, at jeg har kunnet bruge den omkring øjnene, superfedt at kunne tilføre lidt ekstra pleje dér.

C-quence 1 er min A-vitaminserum. Her vil jeg gerne slå en ting fast: Man starter med step 1! Trods andres anbefalinger om, at man nemt kan kaste sig ud i step 3 eller 4, så skal man kunne kravle, før man kan gå!
Selv jeg, der har anvendt A-vitaminsyrecreme på recept, er også startet på step 1. Først efter min tredje flaske er tom, kan jeg springe op til step 2.
Huden skal tilvænnes A-vitamin – også selvom man er garvet bruger af en anden serie.

C-quence Creme har været min dag- og natcreme – smækfyldt med antioxidanter og en ren vitaminbombe til huden. Rigt fugtende creme der holder huden fugtet, og giver den blødeste hud.

Med tanke på Dr. Fernades’ ord i starten af indlægget, gik jeg all-in på Ionzyme-serien.
Øjencreme, som jeg er stor tilhænger af, ville jeg på intet tidspunkt undvære. C-quence Eye Gel er en lille power-bombe til øjenområdet! Peptider samt A- og C-vitamin er med til at forbedre den sarte hud omkring øjet.
Den kan bruges på selve øjenlåget uden noget problem. Stort plus!

Focus Hydrating Serum – et rent fugtbad. Før jeg brugte C-quence 1 om morgenen, kom jeg 4-5 dråber af denne her på. Det har afhjulpet min tendens til at dehydrere i løbet af dagen – også selv om jeg sad i aircondition hele dagen!

Focus Frown Serum blev brugt om aftenen før C-quence 1 på de områder, hvor jeg ville forebygge rynker, altså i panden, omkring øjnene og i fugen fra næse til mund. En slags naturlig botox-/fillereffekt fra denne serum.

Ville jeg have undværet nogen af produkterne? No way!
Nogle dage sprang jeg over Focus Hydrating Serum og Focus Frown Serum – men det kunne skam ses og mærkes, at jeg ikke havde brugt dem …
Konklusionen er … lidt er godt, men hele pakken gør dæleme en verden til forskel!
Jeg siger det igen: Dr. Des Fernandes er min A-viaminguru! Og det er ikke uden grund, han har lavet all disse målrettede produkter.
Bow to the master!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *