En hjælpende hånd

2

Selverkendelsens time er kommet.
Når jeg skal være hudløst ærlig, kommer jeg tit til at hoppe for meget rundt imellem hudplejeprodukter … en ting som min hud ikke altid er helt enig i; tit kan det ende med, at huden bliver irriteret, stopper til – eller ganske enkelt når til det punkt, hvor jeg ikke får nogen effekt af produkterne.
Med dette i mente har jeg været på udkig efter en klinik, hvor jeg kunne komme til behandling løbende. Klinikken skulle have nogle fede produkter og gerne nogle behandlinger, som min hud er gode venner med.

Huden trænger en gang imellem til et serviceeftersyn … og hvorfor ikke kombinere dette med lidt velvære – glemmer vi ikke det ret tit? Farer rundt og gør alle andre tilfredse før os selv? Den kan de fleste nok nikke genkendende til i større eller mindre grad.

Det kan efterhånden være svært at finde folk, som er ekstremt passionerede inden for branchen, som lever 100% for sit fag – og specielt hvor det kan mærkes i behandlingen, at her er du ikke bare en kunde i køen.
Tip fra flere af jer skønne læsere pegede på en lille klinik i Kolding … så hvorfor ikke prøve?

Jeg slukker for telefon og computer og smutter til Kolding!
Fortsættelse følger …

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *