I stilrene klæder

2-2

Hos Akademikliniken finder man en af de meget interessante hudplejeserier, der findes på markedet – en enkel serie med fokus på ret veldokumenterede ingredienser.
Akademikliniken er bare gennemført i mine øjne; de har plastikkirurger, hudlæger, sygeplejersker og kosmetikere under deres tag – og dertil deres egen hudplejeserie skabt ud fra de behov, vi forbrugere har.
Emballagen er et kapitel for sig: meget stilren og kan snildt kastes på hylden hjemme hos manden. Jeg tænker Porsche og B&O, når jeg kigger på produkterne!

Da jeg startede med deres serie for en del tid siden, havde jeg en af mine dovne perioder, hvor jeg ikke orkede at have 15 produkter at køre igennem morgen og aften … men at skulle gå på kompromis med resultaterne ønskede jeg nu heller ikke.

Renseprodukterne (Pure radience Cleanser og Pure Berry Toner) har været perfekte til min kombinerede hud – den lettere rensegel gør huden helt ren uden den strammende fornemmelse. Her får man et bredt udvalg af frugtsyrer, som virker udglattende på huden og “fejer” de døde hudceller af vejen. Følger man op med deres fugtende face mist, så er huden toppet op både med fugt, antioxidanter og hudforbedrende peptider.

Det bedste jeg ved inden for hudplejen, er klart en god serum!
Pure Lift Serum har været mit morgen-facelift: masser af fugt, peptider og ceramider, der lapper hudens barriere, så man kan holde godt på den dyrebare fugt. Den fedter ikke, og kan bruges alene, hvis huden ikke har tendens til tørhed. Gotta love this!

Pure Repair Night har været min natserum … her kommer det vel næppe bag på nogen, at vi har A-vitamin på programmet! Hvad A-vitamin gør, behøver vi nok ikke komme nærmere ind på her … men virker, det gør den! Vi bevæger os mod den mere aktive del af A-vitaminprodukterne – den her kan nemt måle sig med effekten af min receptpligtige creme. Linjer, pigment og store porer bliver forbedret med den effektive serum.
En lille reminder: Husk solcreme dagligt! Er du soldyrker, bør du holde igen med brugen i de solrige måneder.

Cure Recovery Creme stod valget på, da min hud har været lidt uregerlig efter mine laserbehandlinger. Huden bliver styrket, og kløe og rødme bliver mindsket væsentligt ved brug af denne creme. Det geniale doseringssystem gør cremen er ekstremt drøj i brug.
Denne creme kommer uden tvivl på lager igen hos mig, når kulde og blæst bliver en udfordring.
Et sidste plus er, at de har undladt af komme solbeskyttelse i! Hermed kan den bruges både morgen og aften.

Day Maximal Sence SPF 50 – en solcreme … big surprise.
Her efterlades huden ikke med det typiske hvide eller blålige skær, hvilket normalt gør, at man sjældent lyster at smøre sig med solcreme.
Cremen fugter godt, og har du tendens til tørhed, vil du uden tvivl blive gode venner med denne sag.
Solcremen er rigtig god – personligt ville jeg dog ønske, at de ville lave en mere matterende version i solserien, da mange solcremer på meget varme dage “smelter” på min hud. Det kan denne her også svagt begynde på – men det afhjælpes dog nemt ved at bruge lidt transparant pudder ovenpå.

Jeg er  begejstret for serien, at de andre produkter også skal prøves!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *