The future is here

2

Youth-produkterne fra iS Clinical har været blandt favoritterne i snart flere år – og med deres sidste nye skud på stammen, gør vi ingen undtagelse her.
Cremen er fyldt til randen med hudgodter. Faktisk alt, hvad en hud behøver: to typer hyalusonsyre, AHA, peptider, C-vitamin, antioxidanter og centella asiatica.
En sublim cocktail der fugter, fornyer, opstrammer, giver glød og beskytter huden mod for tidlig ældning – den kan det hele … desværre kan den ikke tage opvasken – men det er sgu lige før.

Med en hud, der nærmest er kronisk dehydreret (som min), kan denne creme gøre en stor forskel. Dehydrering viser sig ved, at huden er let krakeleret i overfladen; næsten som småbitte, trekantede felter, hvis man kigger tæt på i spejlet.
Indholdet af hyaluronsyre og AHA i pænt gode doser gør det muligt at fugte hele dagen samt give huden en mildt peelende effekt, så de døde hudceller fejes af banen.

Selv i de fine tørhedslinjer og ved øjet er der sket en ret væsentlig forskel til den gode side. Huden er blevet mere fast og fyldig, og har meget mere glød.

Der har været en del henvendelser omkring cremen på mail: »Er den pengene værd?! Gør den en forskel?!«
Med en pris på 1.695.- og synlige resultater kan jeg kun sige, at den er hver en krone værd!

iS Clinical Youth Intensive Creme bliver årets bedste anti-ageing creme hos Perbuch.com

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *