Det er en tandbørste..!

Foreo Issa

Foreo Issa har fået en del spøjse bemærkninger med på vejen her i huset, for den har et ret særpræget udseende af en tandbørste at være.
Foreo blev kendt for Luna, der bruges til at forbedre effekten af dit renseprodukt til ansigtet, men er gået skridtet videre til tandhygiejne. Ganske snedigt – for en tandbørste, der kan anvende soniske pulseringer, kan kun være bedre for tandkødet, eller hvad?

Efter en længere periode med Foreo Issa som tandbørste, kan jeg kun konstatere, at mit tandkød på intet tidspunkt har haft det bedre … i hvert fald ifølge min tandlæge, som ellers intet har haft at påpege tidligere.
Så den virker! Foreo Issa er meget mere behagelig end almindelige, elektriske tandbørster, der tit larmer og ryster, som var det en slagboremaskine.
Batteriet på Issa holder i hele ni måneder ved brug to gange dagligt … fedt, ikke?
Der er kun én ting, jeg kunne ønske mig: et lidt mindre børstehoved, da de næsten er lidt for lange til at kunne ramme alle dele af tænderne.

Skal man investere i en Foreo Issa? Jeg er fan!
Dog erkender jeg, at jeg en til to gange om ugen stadig bruger min gamle el-tandbørste – måske nok mest af gammel vane.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *