Helt enkelt

2 kopi

Kan noget så simpelt som en børste gøre en større forskel?

Kropspleje har på intet tidspunkt været nogen tidsrøver hos mig; har ofte haft tanken »det når vi nok en anden dag…«
Men efterhånden har tiden indhentet mig på kropsdelen, og nu halter det så småt.

Efter en del research kunne jeg fornemme, at tørbørstning var ganske godt til kropspleje. Den mest omtalte er fra danske Karmameju til den nette pris af ca. 400 kr. – billigt sluppet, hvis den kan gøre en forskel.
Børsten bruges på tør hud med lette strøg i lange, glidende bevægelser (der er fuld information i pakken) – ganske ligetil – eventuelt efterfulgt af et bad og skønne olier til at fugte huden bagefter.
Efter 14 dage er der en stor forskel på huden; den er glattere, fastere og fornemmelsen af mindre tør hud er en realitet. Efter en måned bruger jeg stort set ikke noget creme eller olie på kroppen! Huden er vitterligt ikke tør mere, som før jeg begyndte at tørbørste.

En tørbørste er et billigt skønhedsprodukt der virker. Er der et budget der skal overholdes, fås børsten fra Karmameju også i en lidt billigere version.
Tørbørstning er blevet en del af min faste rutine – det slipper jeg ikke igen.

Uden tvivl månedens køb! Fås på www.karmameju.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Helt enkelt

 1. Eva B skriver:

  Hej Per
  Jeg har godt læst om flere, der har en god effekt med Karmamejus gode børste, men det synes jeg ikke selv jeg opnår. Må jeg spørge, hvor lang tid du bruger sådan cirka dagligt på tørbørstningen, for at få så fin effekt?
  KH Eva

  • Per Buch skriver:

   Hej Eva
   Jeg bruger ca 5-7 minutter på tørbørstning før badet, den gode effekt kræver det bliver gjort dagligt. Har prøvet at springe dage over, så føler jeg at man starter forfra.
   Prøv at bruge en bodylotion med lidt AHA efter badet for at kick starte effekten – HTHs lotion er et fint bud.
   Kh
   Per

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *