Med et smil på læben

2

Det har været en kamp, siger jeg bare: at finde frem til gode læbepomader.
Enten klistrer de, er for glossy (hvilket ikke ser supergodt ud på en gut) eller smager ganske grusomt …
Hele fire stykker har jeg i brug i denne tid, men faktisk er de alle så gode, at jeg ikke kan udpege en egentlig favorit.

Akademiklinikens Pure Lip Intense er ren luksus for læberne! Den beskytter ret effektivt mod udtørring, og er virkelig god som natpleje.
Indeholder let peelende (BHA) ingredienser, der udglatter overfladen på læberne, samt en masse fugtgivende goder. Fås kun hos Akademikliniken.

MAC Prep + Prime er ment som en makeup-primer. Det er ikke tilfældet hos mig – den er virkelig et must have til de dage, hvor ens læber skal ligne en million.
Den giver en perfekt overflade, så læberne ser perfekt fugtmættede ud – og så bliver den helt mat, hvilket for mig er en meget vigtig ting. Fås bl.a. i Magasin.

Coola SPF 30 – ud fra navnet giver det lidt sig selv: vi taler solbeskyttelse.
Og ikke noget med hvide læber her; den er helt transparent … og til dags dato den bedste solbeskyttelse til læberne for mit vedkommende. Fås bl.a. i Magasin.

Murad Rapid Collagen Infusion For Lips har den berømte lip plumping-effekt. Men det betyder ikke, at du ender med at få »andenæb« – slet ikke.
Til dem som søger en læbeserum/-creme, der kan forbedre linjer omkring munden, er dette et fornuftigt bud. Fås på www.murad.dk

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *